tiistai 29. huhtikuuta 2014

28.4.2014

Eräs entinen työkaverini - jonka nimi jääköön mainitsematta - lähestyi minua ja tiedusteli puhelinnumeroani kysyäkseen työasioita jotka kaatuivat hänelle minun poistuttua kuvioista. Suoraan sanottuna alkoi todellakin pänniä ja verenpaine nousta. Laitoin hänelle viestin että kysy asiaa Jukka S Korhoselta ja että työvelvoitteeni päättyi 25.4.2014. No, tämän entisen työkaverin kanssa chattailtiin siinä sitten tovi ihan muissa asioissa ja ilmapiiri jatkokeskustelussa oli asiallinen ja hyvähenkinen.

Päivän mittaan lueskelin mm. facebookia ja sattui silmään Jyrki Kasvin postaus että Tikkurilan kirjastossa on 17-19.15 peli-ilta.

Menin sinne hyvissä ajoin ja rupattelin hetken Atte Ilvessuon kanssa joka oli yksi esiintyjistä. Hän kertoi illan aikana pelin tekemisesta ja siitä miten paljon erilaisia työrooleja pelin tekemiseen vaaditaan. Illan tarkempi ohjelma löytyy näin vielä jälkikäteen täältä. Atte on RedLynx:n vastaava tuottaja ja perustajajäseniä.


Panelistit: Atte Ilvessuo, vastaava tuottaja / RedLynx, Juha Herkman, Akatemiatutkija / Helsingin Yliopisto, Jyrki J. Kasvi Tutkimus- ja kehitysjohtaja / Tieke, Mikko Meriläinen Peliasiantuntija / EHYT ry

Alkupuheenvuoron piti ja panelikeskustelun juonsi KooPee Hiltunen, Johtaja / Neogames Finlandista.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti