maanantai 28. huhtikuuta 2014

27.4.2014

Heräsin yöllä noin kahdelta ja menin koneelle. Selailin eri sivustoja ja huomasin että olin ainut ilmoittautautunut Maratonkoulun tämänpäiväiselle "pitkikselle" joka olisi pitänyt alkaa 9.00 Nummelan uimahallin parkkipaikalta kuten yleensä. Muutamissa ei -vastauksissa oli kommenttina "Länsiväyläjuoksu". No, sitten tutkin juoksun webbisivuja ja huomasin että jälki-ilmoittautuminen oli mahdollista paikan päällä Otaniemessä klo 10-12.30. Päätin sitten mennä sinne. Nukuin pätkissä ja heräsin noin 5:ltä ja päätin ajaa parran. Sen lisäksi että se tuntui hiukan epämukavalta se muistutti minua liiaksi torstaina saamistani potkuista. No, parranajon jälkeen menin uudelleen sänkyyn ja nukahdin sitten vielä ja heräsin herätyskelloon kasilta. Siirsin herätystä eteenpäin ja muistaakseni lopullisesti heräsin noin 9.30. Keitin kahvit ja aamupuuron ja luin lehteä.

Laitoin joskus aamuyöllä viestiä yhdelle jotka olivat ilmoittautuneet menevänsä Länsiväyläjuoksuun että onko hän menossa omalla autolla ja pääseekö kyydissä. Hän oli kuitenkin menossa erään muun kyydissä ja päädyin sitten menemään omalla kyydillä.

Lähdin sitten autolla kohti Otaniemeä jotain 10:n tienoilla.

Olin hyvissä ajoin paikalla ja parkkipaikka löytyi helposti Dipoli kokous- ja kongressikeskuksen edestä. Se oli lähellä urheilukenttää jossa jälki-ilmoittautuminen. Sain numeroksi 2489.

Tapasin siinä erään vanhemman herrasmiehen, no, eihän nyt kovin vanha ollut, vajaa kuusissakymmenissä oleva tyyppi. Hän oli harrastanut juoksua viitisen vuotta.

Tapasin muutaman tutun Nummelasta myöskin.

Varsinaisesta juoksusta enemmän juoksublogissani.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti