lauantai 26. huhtikuuta 2014

25.4.2014

Editointi 30.4.2014, poistin kuvia Fujitsun sisätiloista.

Heräsin noin kolmelta aamulla enkä saanut enää unta. Menin koneelle ja päädyin sitten täyttelemään TE-toimiston sivuilla lomaketta jolla aloitetaan työnhaku. Odottelin sitten aikani että alkaa vähän valostumaan jä lähdin juoksulenkille n. viideltä, vedin kympin n. 59 minuuttiin sykkeitä sen paremmin seurailematta. Olin suihkussa kun herätys tuli 6.25. Keittelin siinä sitten kahvit ja lueskelin vähän hesaria ja sitten siinä kymmentä yli seiska aloin lähteä kohti autoa. Tapasin naapurin eteisessä - hän oli tulossa juuri yövuorosta kotiin - kerroin hänelle tilanteesta ja rupattelimme siinä muutaman sanan. Viimeinen kerta kun pelkääjänpaikan istuimella on Fujitsun naamakortti jossa on kuvani.



Fujitsun juuri uusittu aulatila.



Aulan hissit.



Fujitsu, Valimotie 16, 3. kerros, viimeinen kuva minusta Fujitsun kortti kaulassa.


Tästä poistin kuvia saamani palauteen takia jossa näkyi Fujitsun käytäviä (30.4.2014).

Tapasin muutaman tutun ja vahdoimme muutaman sanan. Sanna kiitti minua siitä että olin tehnyt sen asennuksen asiakkeelle eilen. En vastannut siihen mitään. 

Kahviautomaatti ja kahvinkeitin, josta hain kupillisen kuumaa aamuisin.


Lähin esimieheni, Jukka S. Korhonen, jonka ikäväksi velvollisuudeksi koitui kertoa minulle irtisanomisestani ja hoitaa käytännön asiat.




Siinä tavaroita luovuttaessani vieressä istuva Mikko tuli työpaikalleen ja toivotimme toisillemme hyvät jatkot.

Toimitus kesti noin puolisen tuntia.

Menin sitten varmuuden vuoksi vielä Espoon TE-toimistoon, harhailin hiukan mutta löysin paikan sitten muutaman väärän käännöksen jälkeen. Toimisto aukeni 9.00 ja olin paikalla puolta tuntia ennen. Siinä oli sitten vastapäisessä aulassa pienimuotoinen kahvipaikka jossa hörppäsin mukillisen kuumaa. Soitin siinä samalla serkulle jolle en ollut pitkään aikaan soittanut.

Positiivinen seikka päivässä oli että tapasin lapset. Anja kuvassa, kuvan otti Enni.



Enni kuvassa, kuvan otti Anja.

Pyykkäilin ja kävin saunassa illalla. Olin edellisen yön valvomisesta niin poikki että kävin jotain kahdeksan maissa nukkumaan. Onneksi uni tuli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti